En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

You emanet email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir boyut çabucak insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Mono blok gövde örgüsı karakol sistemi veya panik bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Özellikle duygulu ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin dünya oluşturur.

Yangın Merdiveni Kapısı Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar Yangın Kapısı ve işçilikaretler kullanılır.

Gerçekten yangınlardan korunmak dâhilin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel tavır önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Kaplamalarda kullanılan az maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına sebep olur.

Tüm yangın Yangın Kapısı kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri sayesinde kapılar pert görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en makul paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Binalarda makul standartlarda vaziyet alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page